El Comitè receptiu d´ACAVe hem organitzat la Jornada Tècnica: Turisme Mice & Brexit

El Comitè receptiu d’ACAVe, al qual hi formem part, hem organitzat una jornada sobre el turisme MICE (o de negocis) i els efectes que pot tenir un imminent Brexit amb el Regne Unit.

La jornada ha estat dividida en dues parts: una taula rodona amb els directors dels Convention Bureau de Barcelona, Madrid i Sevilla sota la moderació d’Olga Navarro. Durant les seves intervencions, s’ha destacat el bon moment que està vivint aquest tipus de turisme i el seu pes tant en el sector turístic com en l’economia general.

La segona part, ha estat protagonitzada pel professor José María Gay de Liébana amb una extraordinària conferència sobre les possibles conseqüències d’ un Brexit dur i les oportunitats que hi poden sorgir. El professor ha destacat la importància de cercar nous mercats per tal de suplir l’anglès i fer front a una possible davallada dels visitants al nostre país, juntament en vetllar per a augmentar la despesa dels visitants en el destí.

 

Així doncs, dintre d’unes setmanes sabrem la solució adoptada pel Regne Unit, però els efectes per Espanya tant a nivell turístic com comercial poden ser greus.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Formulari de Contacte