1. Exposició d’art astronòmic al Centre d’Observació de l’Univers del Montsec

El Centre d’Observació de l’Univers, ha inaugurat l’exposició «El Cosmos es va fer Art» de la pintora granollerina JuliaART (Julia Moreno), especialitzada en pintar el “cel profund nebuloses, galàxies i planetes”. JuliaART exposarà un total de 13 obres que es podran visitar fins al pròxim 4 de gener de 2020 a la Sala Temporal del COU. Aquesta exposició substitueix a la conclosa exposició dedicada a la professora, astrònoma i matemàtica Assumpció Català que dóna nom a un dels telescopis de l’observatori.

Sopar + Visita a l’Observatori – Sopar sota les estrelles

Allotjament + Sopar + 2 Visites al territori + Visita a l’observatori – Experiència Astronòmica

 

  1. Presentació de productes artesanals del Montsec al Centre Comarcal Lleidatà de Barcelona

Tu i Lleida us convida a la presentació de productes artesanals del Montsec que es durà a terme el proper dimecres 20 de novembre a les 19h al Centre Comarcal Lleidatà de Barcelona (Ronda de la Universitat, 1). Durant la presentació, es sortejarà un paquet turístic de cap de setmana per a dues persones a les Terres de Lleida, i es faran tastets de productes típics del Montsec.

Inscriu-te a través del mail info@lleidaitu.com o trucant al 934 084 080

 

  1. Excursió per a veure el Mago Pop en autocar des d’Os de Balaguer i Lleida.

El proper dijous 12 de desembre, farem una excursió des d’Os de Balaguer i Lleida per a anar a veure al Mago Pop al Teatre Victòria de Barcelona. Durant la sortida, anirem a Viladecans Style Outlet amb una personal shopper que ens explicarà les tendències de moda d’hivern. Dinarem al Restaurant Fonda del Port Olímpic de Barcelona. I a la tarda, passejarem pel Mercat de Nadal de Santa Llúcia i gaudirem del millor espectacle de màgia amb el Mago Pop.

Contacta amb nosaltres a través del mail info@lleidaitu.com o trucant al 973 438 232

 

  1. Exposició “Els artistes van amb tractor” de Sara Boldú a l’Ermita de Sant Antoni d’Os de Balaguer, del 17 de novembre al 21 de desembre.

Del 17 de novembre al 21 de desembre, a l’Ermita de Sant Antoni d’Os de Balaguer, es podrà visitar l’Exposició “Els artistes van amb tractor” de Sara Boldú. Un magnífic recull fotogràfic que mostra com l’acció humana, a través de l’agricultura, dibuixa el paisatge talment com un llenç. És un homenatge a la terra i a la pagesia des d’un punt de vista artístic, visual i poètic. Entrada gratuïta.

Contacta amb nosaltres a través del mail info@lleidaitu.com o trucant al 973 438 232

 

 

  1. Black Friday i Campanya Nadalenca

El divendres 29 de novembre estigues ben alerta a les novetats que et portarem aquest Nadal (Tren dels Llacs, Astronomia a la Serra de Castelltallat, Vols en globus pel Montsec,…). Si vols encertar el regal perfecte per aquestes festes, entra a la nostra web i deixa’t fascinar pels nostres viatges.