Experiències turístiques úniques per Catalunya

ENS COMUNIQUEN DEL PARC ASTRONOMIC DEL MONTSEC, QUE AQUEST ANY L´OBERTURA SERÀ A PRIMERS D´ABRIL.

Experiència Astronòmica del Montsec

Des de: 140€ /persona en habitació doble IVA inclòs

Terra i Cel: Senderisme pel Congost de Montrebei o Mu i Observatori d’Àger

Des de: 202€ /persona en habitació doble IVA inclòs

Íber català. Els tresors de Les Garrigues

Des de: 118€ /persona en habitació doble IVA inclòs

Aventura al Montsec. Congost de Montrebei

Des de: 185€/persona en habitació doble IVA inclòs

Ponent Medieval: Ruta dels castells de Lleida

Des de: 160€ /persona en habitació doble IVA inclòs

Tren dels Llacs (Lleida – Pobla de Segur) i Lleida

Des de: 196€ /persona en habitació doble IVA inclòs

Descobreix allò de Catalunya que poca gent coneix i gaudeix d’un cap de setmana inoblidable.

Nosaltres som Tu i Lleida, una agència de viatges especialitzada en turisme cultural i experiencial a Catalunya, i que apostem fermament per un turisme sostenible. El nostre objectiu és atendre’t d’una manera diferent i especial, per tal què gaudeixis més i millor del destí.

Creiem en un model de turisme no agressiu i que satisfaci les teves necessitats sense comprometre el medi ambient. Per aquest motiu, des del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida juntament amb l’Institut de Turisme Responsable, ens han atorgat la Certificació Biosphere Sustainable Lifestyle. Aquesta garanteix un equilibri entre els aspectes mediambientals, els socio-culturals i els econòmics dels nostres indrets.

Gaudeix d’una escapada responsable amb Tu i Lleida!

Lola Martín García
Lola Martín García
23/10/2022
Bien es verdad que el encanto de los sitios lo hacen las personas además del lugar propiamente dicho. En este caso, el recorrido por el castillo de Os de Balaguer y del Museo de las Campanas no hubiera sido lo mismo sin el buen humor y la amable disposición del responsable de su oficina de turismo. Ha sido una delicia escuchar todos sus amenos comentarios y poder ejercer el noble arte campaneril 🙂
Jordi Gallardo
Jordi Gallardo
07/08/2022
Interesante y el guia un 10
Juan José Torres Rodríguez
Juan José Torres Rodríguez
02/06/2022
Hicimos la visita de la central de Canelles y la cova del Tragó el 29-05-22 y felicito al guía Valentí porque fue una experiencia maravillosa oir sus explicaciones y comentarios. Maravillosa su dedicación, interés y saber hacer en cada momento y su pasión por su trabajo. Totalmente recomendable.
Maribel Chucamani
Maribel Chucamani
17/05/2022
Fantàstic! 100% recomanable.
francesc blanco
francesc blanco
10/05/2022
Visitas al Observatorio astronómico Montsech, menu degustación en Ager, cueva rupestre en Os de Balaguer y visita al castillo y museo de campanas. Alojamiento en Hotel Santuario. Todo de excelente calidad.
Joan Massana
Joan Massana
14/04/2022
Molt be
amaia camprubi
amaia camprubi
08/03/2022
Mi experiencia ha sido muy satisfactoria. Nos ofrecieron un pack a medida, adaptándose a todos nuestros requisitos y a un precio muy económico. Durante el viaje surgió algún imprevisto y fue fácil contactar con ellos y lo solucionaron al momento. Soy de las que me gusta organizar los viajes por mi cuenta pero con Tu i Lleida he realizado visitas que quizás no se me hubieran ocurrido, hemos aprovechado el tiempo al máximo y a un precio mejor q yendo por libre. Un 10!
Alba Bascompta Santacreu
Alba Bascompta Santacreu
29/11/2021
Hem agafat el regal de La vida és bella on et donen la visita al Castell d'Os de Balaguer i el museu de les campanes i ha estat una gran sorpresa! Ens ha agradat molt , ho recomano!El tècnic Raül ens ha fet una explicació àmplia i molt distreta , li agrada la seva feina i es un gran professional ! Gràcies per el mati de diumenge tan enriquidor , tornarem.a aquesta terra tan maca♥️

Blog

Trepitjant la història

Al llarg dels segles, la Península ibèrica ha estat poblada per centenars de tribus, pobles i civilitzacions diferents, cada una deixant el seu particular llegat

Llegir més »