Queden més de 30 dies per Nadal. Els supermercats omplen ja les seves estanteries de torrons i els comerços decorem els nostres aparadors amb llums de colors. Comença a fer fred i traiem els abrics amb olor de naftalina dels armaris.

Ens vénen records de com passàvem els Nadals quan érem petits. Pensem en la carta als Reis, en les il·lusions i les esperances que hi ficàvem, amb els catàlegs de joguines plens de notes i ulls clavats als anuncis de la televisió.

Per això, en aquest any tan difícil per al nostre sector, hem decidit tornar a aquells temps on fèiem llistes llarguíssimes de desitjos amb l’esperança de veure’ls complerts el dia de Nadal.

Desitgem…

 

  1. Que puguem veure les estrelles més brillants del cel del Montsec.

El cel del Montsec ens té encisats des de fa més de 10 anys. Per això, vam crear l'”Experiència Astronòmica al Montsec” perquè amb un sol cap de setmana descobriu aquest indret tan especial per a nosaltres.

 

 

  1. Que tornem a sentir l’aventura dins la nostra pell

Com ens agraden les activitats d’aventura que podem realitzar al Congost de Montrebei. A més, se n’hi poden fer moltes de diferents com kaiak, parapent, vol en globus, senderisme, etc.

         

 

 

  1. Que seguim degustant els productes tradicionals de la terra en tots els nostres viatges

Què seria un viatge sense la gastronomia local? No tindria cap sentit. Nosaltres estem tan enamorats de l’oli i el vi que es produeix a les Garrigues, que li hem dedicat un paquet turístic de cap de setmana. Un regal perfecte per aquell qui valora la gran gastronomia que tenim al nostre país.

      

 

 

  1. Que la distància no ens separi de visitar indrets únics

Aquest Nadal estrenem un servei de taxi, a partir de 4 persones, perquè res us aturi de poder viatjar al millor firmament de Catalunya. Podeu escollir entre fer una activitat d’un dia o de 2 dies allotjant-vos al Monestir de les Avellanes.

   

 

 

  1. Que cada dia puguem descobrir nous paratges extraordinaris

Perquè viatjar per aquest país ens deixa sempre amb la boca oberta amb indrets com la Serra de Castelltallat. Una explosió de natura a només una hora de Barcelona, i amb un cel estrellat on deixar fixada la nostra mirada.

   

 

 

  1. Que puguem viatjar en el temps i seguir les empremtes del nostre passat

Des de la primavera fins a la tardor, podem viatjar amb el temps gràcies al Tren dels Llacs i els seus vagons d’època que ens retornen la nostàlgia, les sensacions i les perspectives de temps llunyans. Regala aquesta experiència única per Nadal i ja escolliran la sortida que més els agradi de tot el 2021.

   

 

 

  1. Que ens relaxem i gaudim del silenci de les nostres terres

Per a tots aquells que us agrada gaudir d’uns viatges relaxants on recarregar-vos d’energia us recomanem aquesta gran experiència a l’Urgell. Descansareu en un balneari amb molta història i recorrereu dos dels indrets més destacats d’aquest territori: Verdú i el Monestir de Vallbona de les Monges.

 

 

  1. Que apostem per una altra manera de viatjar i acariciem cada moment viscut.

Hem d’aprendre una altra forma de viatjar, sense presses, acariciant cada moment i experimentant amb les pròpies mans. Viatjarem moltíssimes vegades i per indrets diferents, però cada experiència serà sempre única.

 

Aquest any, tots els paquets turístics que regalis o demanis es podran gaudir durant tot el 2021. Durant el procés de compra podeu introduir el nom de la persona a qui va dirigit aquest regal per tal de poder fer un xec personalitzat (sense data concreta).

 

Tu què desitges per aquest Nadal?