Viatjar en autocar mai havia estat tant emocionant. Si vols anar a veure el Centre d’Observació de l’Univers del Montsec i estàs dubtant si fer-ho amb l’Autocar a les Estrelles, et donem 5 motius pels quals anar-hi:

 

  1. Gaudeix d’un transport responsable amb el medi ambient 

Ja sigui perquè no tens cotxe o per si vols utilitzar mitjans de transport més sostenibles amb el medi ambient, l’Autocar a les Estrelles és la teva opció. Sortim un cop al mes des de l’Estació d’Autobusos de Sabadell, amb parades al Passeig Lluís Companys de Barcelona i al Centre d’Acollida Turística de Cervera.

El trajecte dura unes 2h30min que et quedaran amenitzades amb les explicacions dels nostres guies, projeccions de pel·lícules i reportatges.

A més, l’autocar està dotat de les últimes mesures de seguretat i confort, amb Wifi inclòs durant tot el trajecte.

 

  1. Experiència 100% astronòmica

Un fet únic que caracteritza aquesta activitat, és que des d’un inici fins al final quedaràs envoltat d’una esfera astronòmica, el que la fa una experiència de 5 estrelles.

Durant el trajecte en autocar es projecten reportatges sobre astronomia, l’Observatori i el Montsec (Destinació Starlight). A l’arribada al restaurant es realitza un sopar astronòmic, és a dir, un sopar on a tots els plats hi podràs veure estels, galàxies, aurores boreals i tot tipus de fenòmens astronòmics.

Tot això, per acabar observant les estrelles a un dels millors cels del món, en un Centre amb una tecnologia única Europa.

 

  1. Activitat d’1 dia

Aquesta activitat té una durada curta, d’unes 10 hores aproximadament. És a dir, l’Autocar surt a les 16h des de Sabadell, a les 17h de Barcelona i a les 18:30h de Cervera. El sopar es comença a les 20h i a les 22h ja s’està observant les estrelles. L’arribada al lloc d’origen es produeix entre les 2h-3h de la matinada.

 

  1. Nits de lluna nova

Totes les sortides de l’Autocar a les Estrelles es realitzen els divendres més pròxims als dies de lluna nova. D’aquesta manera, es busca tenir una observació de les estrelles excel·lent ja que com més fosc està el cel, més brillen els estels.

 

  1. Coneix a persones amb interessos similars

Viatjar en grup és una bona oportunitat per a conèixer persones amb interessos similars al teus. Tant si us agrada l’astronomia, com si no, el Centre d’Observació de l’Univers no us deixarà indiferents.

Pujar a l’Autocar a les Estrelles amb grup, us farà riure, ficar la pell de gallina, descobrir un territori únic i compartir aquesta experiència amb d’altres persones ho farà excepcional.

 

No t’ho pensis més, reserva una plaça a l’Autocar a les Estrelles amb un 15% de descompte utilitzant el codi desc15