5 allotjaments singulars de les Terres de Lleida

Allotjaments singulars de les Terres de Lleida

Després d’una setmana llarga de treball o estudi et mereixes uns dies de relaxament. Viatjar pot ser a vegades sinònim d’aventures i noves experiències, però també de tranquil·litat i descans. Si busques un paratge diferent i únic, aquest octubre t’hem preparat una selecció dels allotjaments més curiosos que podràs trobar en els nostres paquets!

  1. Hotel Santuari de Balaguer (Noguera)

 

L’Hotel Santuari és un allotjament únic envoltat de paisatges increïbles! Està situat en un espai privilegiat de la ciutat de Balaguer, a la vora del Santuari del Sant Crist, Castell Formós (residència dels Comtes d’Urgell) i el Parc Arqueològic del Pla d’Almatà. Al seu voltant podràs visitar indrets com el Parc Astronòmic del Montsec, el Congost de Montrebei, el Congost de Mu, el Castell d’Os de Balaguer, la Cova dels Vilars, el Centre de Recerca de l’Or, Penelles, el Tren dels Llacs, etc.

Descobreix l’hotel amb la següent experiència:

2. Parador de Lleida (Segrià)

 

El Parador de Lleida es troba ubicat dins l’antic convent del Roser, datat del segle XVII, al centre històric de la ciutat. Gaudeix d’un cap de setmana a Lleida, la capital de l’oest de Catalunya, i visita el Conjunt Monumental de la Seu Vella i Castell del Rei, el Castell de Gardeny, el Museu, la catedral, la Paeria, etc.

Allotja’t en aquest hotel tan singular amb l’experiència:

          3. Castell de La Floresta (Les Garrigues)

 

El Castell de La Floresta data d’inicis del segle XIII i conjuga elements romànics, gòtics i renaixentistes. Va ser declarat Bé Cultural d’Interès Nacional, i adaptat com a allotjament per descansar com un monarca.

Des d’aquí podràs gaudir d’unes vistes espectaculars de Les Garrigues, descobreix-les:

4. Balneari de Rocallaura (Urgell)

El Balneari de Rocallaura està situat prop del Monestir de Vallbona de les Monges, integrat dins la Ruta del Císter. Va ser construït sobre una antiga masia-balneari de principis del segle XX. És un allotjament ideal per alliberar-te de les tensions del dia a dia i desconnectar.

Mima’t un cap de setmana a l’Urgell:

      5. Hostal Palouet (Segarra)

 

Descobreix l’Hotel Palouet, una històrica casa pairal del s. XVII ubicada a Palouet (Massoteres), rehabilitada amb tocs moderns. Si busques proximitat, natura i bona gastronomia, aquest és el teu allotjament ideal.

La Segarra et sorprendrà, visita-la!:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Formulari de Contacte