4 visites imprescindibles que no et pots perdre aquesta Setmana Santa al Montsec

Ja tenim aquí la Setmana Santa 2019! Per aquest motiu, us volem fer unes recomanacions sobre les millors activitats que es poden realitzar aquestes vacances al Montsec:

 

  1. Castell d’Os de Balaguer i Museu de Campanes de Catalunya.

Visita a l’inconquistable Castell d’Os de Balaguer “Os Malignum Castrum”, situat a l’encantador poble d’Os de Balaguer. La visita comença amb un passeig per la vila on us explicaran totes les anècdotes que envolten als seus habitants i tradicions. Visitareu el seu Castell d’origen Àrab i tocareu campanes al famós Museu de les Campanes, on fareu una divertida prova musical per obtenir el Carnet de Tocacampanes de Catalunya.

Preu de la visita:   5, 50€/persona

Reserves aquí

Castell Os de Balaguer

 

2.  Balma del Vilars amb 28 Pintures Rupestres declarades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

Visita aquesta petita Cova amb les seves Pintures Rupestres que l’any 1998 van ser declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Fareu una petita excursió per un sender de roca, explorant el paisatge, descobrint fòssils i aprenent sobre les eines que s’utilitzaven per crear les pintures. Dins de la petita cova observareu els diferents estils de pintures i el seu significat durant l’Edat de Bronze.

Preu de la visita: 9€/persona

Reserves aquí

La Cova dels Vilars interior

 

3. Visita el Centre d’Interpretació de l’Energia i la Geologia de la Presa de Canelles i la Cova Negra de Tragó.

Visita la Presa de Canelles que actualment és una de les poques preses de tota Espanya que encara es pot visitar completament, visitareu els túnels d’una de les preses mes altres dels anys 60 i més modernes de tota Europa. Per l’altra banda fareu també una visita a la Cova Negra de Tragó situada a la part alta de la Presa, coneixereu una especular cova de 1 km visitable amb els seus fòssils, estalactites, estalagmites i cascades que s’han anat creant des de fa més de 100 milions d’anys, trobareu una microfauna única que habita aquesta cova.

Preu de la visita: 20€/persona

Reserves aquí

 

 

4. Sopar Sota Les Estrelles

Per últim, us volem informar sobre aquest paquet a l’Observatori d’Àger, popularment conegut com a COU o Ull del Montsec. L’Observatori està situat en un dels entorns amb menys contaminació lumínica del sud d’Europa, i compta amb una de les millors instal·lacions de tot Europa. Completareu aquesta activitat amb un sopar degustació de plats típics del territori a només un minut de distància del mateix observatori.

Preu de la visita + Sopar: 43€/persona

Reserves aquí

Exterior COU

 

 

Dies de visites durant la Setmana Santa:

 Del Dimarts 16 al Diumenge 21 d’Abril.

 

Informació de contacte:

Tel: 973 438 232/ 665 332 585

E-mail: os@lleidaitu.com

És imprescindible fer reserva prèvia.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Formulari de Contacte