Patrimoni i cultura, història de l’Urgell

Des de: 115,00 /persona IVA inclòs

Cap de setmana a l’Urgell per conèixer el seu patrimoni i cultura.

El paquet inclou

 • 1 nit en l’allotjament en habitació doble amb sopar i esmorzar.
 • Allotjaments especials per a grups a partir de 5 persones.
 • Visita guiada al nucli antic de la vila de Verdú.
 • Visita guiada al Museu Comarcal “La tragèdia al Call”.
 • Visita guiada a l’antiga fàbrica J Trepat de maquinària agrícola.
 • Visita guiada Bellpuig medieval.
 • Monestir de Vallbona de les Monges.
 • Assegurança de viatge.
 • Informació turística de la zona.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats i condicions
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant sis mesos. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis.

Per habitacions triples i quàdruples demaneu informació.

 • Aquí pots escollir l'allotjament i comprar online

 

Hostal del Carme

Al peu de la N-II, al terme de Vilagrassa, a tot just 2 Km de Tàrrega, s’aixeca el complex de l’Hostal del Carme. Un hotel amb encant pensat per a l’oci i el descans. Ideal per les teves reunions d’empresa o familiars. Equipat amb les millors condicions de comoditat i serveis d’un hotel rural amb encant i amb un tracte proper i personalitzat que garanteix una estada inoblidable en un entorn privilegiat.

Preu 115,00€ per persona en habitació doble.


Hotel Pintor Marsà

És un petit hotel on es respira l’aire, l’ambient i la tranquil•litat d’ una capital de comarca. Disposa d’una pluralitat de serveis, destinats a fer la seva estada el més còmode i agradable possible.

Preu 115,00€ per persona en habitació doble.

Nucli antic de la vila de Verdú

finestra Castell de Verdú_webUna vila carregada d’història, de cases senyorials amb personatges il•lustres, és la vila dels sillons, de la verema i el vi. El recorregut de la visita permet conèixer el nucli antic; el Castell, l’Església de Santa Maria i la Casa-Santuari de Sant Pere Clavers. Visita guiada de 1 hora 30’ inclosa al paquet. Adreça: Pl) bisbe comelles, 13. 25340 Verdú (Lleida). Tel: 973 34 72 16 – 973 34 70 07. Email: turisme@verdu.cat.

 

 

 

 


Monestir de Vallbona de les Monges

Monestir de Vallbona de les Monges_webEl Monestir de Santa Maria de Vallbona és un cenobi cistercenc femení fundat el s.XII. Centre actiu d’espiritualitat, art i cultura. Adreça: C/Major s/n – 25268 Vallbona de les Monges (Lleida). Tel: 973 330 266.

 

 


Museu Comarcal “La tragèdia al Call”

Exposició sobre l’assalt al call de Tàrrega l’any 1348 dins del context de la pesta negra. Assalt que coneixem amb profunditat gràcies a les fosses comunes de les víctimes jueves de l’assalt trobades al cementiri jueu medieval de Tàrrega que fan de Tàrrega un cas únic a nivell europeu per conèixer un episodi tràgic contra una població jueva medieval. Altres restes arqueològiques, trobades dins del call jueu, i la documentació històrica permeten una reconstrucció dels fets. Visita guiada de 1 hora inclosa al paquet. Adreça: C. Major, 11 – 25300 Tàrrega (Lleida). Tel: 973 312 960.


Antiga fàbrica J Trepat de maquinària agrícola

Cal Trepat_webÉs una fàbrica conservada intacta datada de l’any 1931 i capdavantera en la producció de maquinària de la primera mecanització del camp català i espanyol. Fou nomenada fàbrica productora nacional l’any 1931. Actualment s’obre al públic com a museu, sempre en visita guiada, reforçada per diversos audiovisuals que contextualitzen la marca Trepat a nivell nacional. Aquest exemple de patrimoni industrial obert al públic és un exponent únic a Europa al ser una fàbrica de maquinària agrícola que conserva en el seu interior intacte tota la maquinària industrial, eines, arxiu de l’empresa i el testimoni dels antics treballadors. Visita guiada de 1 hora 30’ inclosa al paquet. Adreça: Avinguda Josep Trepat Galceran s/n – 25300 Tàrrega (Lleida). Tel: 973 311 616 – email: informacio@museutrepat.cat


Bellpuig medieval

Es proposa descobrir el Bellpuig medieval a través d’un recorregut turístic guiat pel casc antic resseguint el patrimoni arquitectònic que la vila guarda i descobrint les fites més importants del seu passat: el castell, els porxos, el call jueu, l’església Sant Nicolau, amb la seva escalinata, etc. Visites guiades de 1 hora 30’ inclosa al paquet. Adreça: Pl Sant Roc (planta baixa de la Casa Carme Serra) – 25250 Bellpuig (Lleida). Tel: 973 320 408 – email: promocio@bellpuig.cat

 

 

 

 • Condicions Generals
 • Preus per persona en habitació doble o a casa completa segons indicacions.
 • Preus en temporada mitjana. Consulti altres temporades.
 • IVA inclòs.
preloader