Marc Márquez i 93km amb castells

Des de: 95,00 /persona IVA inclòs

Cap de setmana a la Segarra per conèixer la terra del campió de motos Marc Márquez, 93 km de recorregut amb visites a Castells. Descobreix: Cervera – Montfalcó – Vicfred  – Torà – Vallferosa – Palouet – Florejacs – Les Pallargues.

El paquet inclou

 • Allotjament Les Salades: 1 nit + esmorzar
 • Piscina, Sauna, i d’altres plaers de descans (segons allotjament).
 • Visita a l’Espai expositiu 93 Márquez al museu comarcal de Cervera.
 • Visita guiada al castell de Florejacs.
 • Visita guiada al castell de Pallargues.
 • Sopar a un Restaurant.
 • Propaganda de Ruta dels Castells del Sió de la Segarra.
 • Regal-detall al Museu de Cervera relacionat amb Marc Márquez (*Pendent).
 • Assegurança de viatge.

 Visites opcionals

 • Visita al teu aire la Vila Closa de Montfalcó Murallat, l’exterior del Castell VicFred, la Vila de Torà i la Torra de Vallferosa
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats i condicions
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant sis mesos. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis.

Per habitacions triples i quàdruples demaneu informació.

 • Aquí pots escollir l'allotjament i comprar online

 

Les Salades

Casa ubicada a Florejacs de disseny modern i acollidor, en un lloc privilegiat de trobada i descans. Disposa de jacuzzi, gimnàs, jardí de reflexologia podal, una zona de plantes i una zona de jocs infantils.

Espai expositiu 93 Márquez

Actualitat___Museu_Comarcal_de_Cervera_webEstà situat al Museu Comarcal de Cervera, al carrer Major, 15, al nucli antic de la ciutat. Ocupa 120 m2, dividit en tres espais:

Espai box: simulació d’un box on s’exposa el treball d’equip, la preparació de la competició i de la moto, i el màxim moment de concentració previ al principi de la carrera.
Espai circuit: el recorregut del circuit de Montmeló serveix per anar seguint la trajectòria del jove pilot (inicis, debut a la velocitat, pilot de 125 cc campió del món i pilot de Moto2).
Veu pròpia: espai més personal on es mostra el Marc; la seva ciutat, Cervera; i la seva gent.

Museu Comarcal de Cervera. C/Major, 115 25200. Tel. 973 533 917. e-mail museu@museudecervera.cat


Vila Closa de Montfalcó Murallat

montfalco13_webÉs una de les joies arquitectòniques de les Terres de Lleida ja que es tracta d’un petit poble d’època medieval (s. XI) bastit sobre un turó i que ocupava una posició estratègica per a la vigilància i la defensa en època de reconquesta cristiana. Va esdevenir escenari de diverses conteses bèl•liques. Durant la guerra civil catalana (1462-1472) s’hi van aplegar forces a favor del rei Joan I i a la guerra dels Segadors (1640-1652) va ser aprofitat com a lloc de refugi de les forces catalanes i franceses. L’accés a l’interior del conjunt monumental té lloc per una única entrada. Les cases s’organitzen al voltant d’una petita plaça i dels carrerons que hi conflueixen amb estructura radial.


 Castell VicFred

vicfred3_webL’originari castell de Vicfred era molt més gran que el que avui podem veure, moltes de les restes de l’antiga construcció es troben dins de les cases del voltant. Avui trobem una gran mansió dels segles XVII i XVIII amb una extensa col•lecció de pintura, tapissos, armes, instruments musicals i vestuari. Els elements tardomedievals del castell (s. XIV i XV) els trobem a la façana de llevant, i també a la planta baixa, a la sala coberta amb dos grans arcs diafragma i la impressionant arcada de les quadres.

Possibilitat de visites de particulars sense prèvia reserva, cada primer diumenge de mes: 11:00h, 12:00h i 13:00h o tots els dies de la setmana prèvia reserva, al tel. 973 402 045 – www.castellsdelleida.com


 Vila de Torà

Municipi emplaçat a la vall del Llobregós, a la confluència amb la riera de Llanera, al límit amb el Solsonès i l’Anoia, on podreu trobar molts indrets d’interès medieval de gran bellesa visual.


 Torre de Vallferosa

vallferosa_webÚnica, en moltes de les seves característiques, està considerada l’obra mestra de l’arquitectura militar europea del segle X. La torre va evolucionar a residencia senyorial. L’edificació, avui desapareguda tenia uns 11 metres d’alçada, i segurament es va tornar a utilitzar com a unió interna a la torre, el que avui és l’esvoranc prop de l’entrada i que està a l’alçada de l’entrada de la primitiva Torre del segle X. Tot el conjunt formava el Castell de Vallferosa.

 


 Castell de Florejacs

florejacs1g_webCastell documentat al s.XI que fou capturat al decurs de les creuades i on es conserva la torre del s.XIV i la base de la muralla, posteriorment fou casa senyorial a partir del S.XVI. Visita guiada de 1 hora per les diferents estances del Castell inclosa al paquet. Adreça: Plaça del Castell, 1. Florejacs. 25211 Lleida. Tel: 973 550 969 / 629 732 579

 

 


Castell de Pallargues

Castell documentat al s.XI com a part d’una xarxa defensiva fronterera que esdevingué castell Palau a mans de Comptes, Barons, marquesos i prínceps. Visita guiada de 1 hora per les diferents estances del Castell inclosa al paquet. Adreça: c) Prat de la Riba, 5 – 25212 Les Pallargues. Tel: 973 520 041

 

 

 • Condicions Generals
 • Preus per persona en habitació doble o a casa completa segons indicacions.
 • Preus en temporada mitjana. Consulti altres temporades.
 • IVA inclòs.
preloader