La Baronia de Rialb, refugi formidable

Des de: 170,00 /persona IVA inclòs

Cap de setmana de dos nits a La Noguera per gaudir de les estrelles i conèixer La Baronia de Rialb, refugi formidable; antigues parròquies i paradís ideal per conèixer l’arquitectura del segle XI i XII, fortificacions defensives, masies… De relleu accidentat, bosc mediterrani d’alzina, pins i cultius. Les blanques aigües del riu Rialb, els productes del camp… i la seva gent, hospitalària i acollidora que converteixen l’estada en un record inoblidable.

El paquet inclou

 • 2 nits i esmorzar en habitació doble a l’allotjament escollit.
 • Visita al Centre d’Observació de l’Univers.
 • Visita guiada el ressorgir de Tiurana.
 • Visita lliure al Museu de la Moto.
 • Visita a triar entre (1 visita inclosa al paquet): Col•legiata Sant Pere d’Ager, Seró espai transmissor, Monestir de les Avellanes, Castell i col•legiata de Mur, Castell de Montsonís, Territori Neandertal o Tartareu.
 • Dinars de menú gastronòmic a 2 restaurants de cuina catalana.
 • Assegurança de viatge.
 • Dossier d’informació turística del territori i mapa oficial.

Visites opcionals

 • Dos itineraris en cotxe per La Baronia de Rialb.
 • Vol en avioneta de 30 minuts sobre la Baronia.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats i condicions
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant sis mesos. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis.

Per habitacions triples i quàdruples demaneu informació.

 • Aquí pots escollir l'allotjament i comprar online

 

Cal Joanet

Casa d’estil rústic amb apartaments de 2-4-6 persones, amb vistes privilegiades del pantà de Rialb, banys complerts, cuina totalment equipada, televisió… Possibilitat de llogar casa sencera o per apartaments.

Preu 170,00€ per persona en habitació doble.

Masia Massanes

La Masia Massanés, de la Parròquia de St.Martí, esta al bell mig de la Baronia de Rialb, prop del riu de l’aigua albina, contemplant bona part de la comarca.
Qui l’ha vist i qui la veu, abans sense aigua corrent i ara amb piscina i tot. El pati amb taules d’ara, l’antic corral de gallines i xais. El que eren els corrals del bestiar, els cellers i el paller, ara són el menjador amb les voltes del restaurant i les funcionals habitacions de casa rural.
Doncs ara, com abans, com sempre: el qui venia era ben rebut, un plat a taula, allotjament si calia, inclús algú marxava tallat de cabells i afaitat. Bon menjar, bones vistes, tranquil•litat, acolliment i bons tractes.

Preu 195,00€ per persona en habitació doble.

Mas Vilardaga

Gran casa de pedra i fusta, restaurada respectuosament per a conservar tot el seu encant. Gaudeix d’unes meravelloses vistes i de tots els espais de convivència, lúdics i de lleure necessaris per trobar del mas un lloc únic per a tu i els teus.

Preu 185,00€ per persona en habitació doble.

Col•legiata Sant Pere d’Ager

És un conjunt monumental format pel recinte emmurallat de la vila, pel castell i per les dependències del monestir canonical del segle XI. Ha estat restaurat recentment. Horari: Dissabte de 18:00h a 19:00h – Diumenges i festius a les 11:00h, 12:00h i 13:00h.


Seró espai transmissor

Exposició Estatues-Menir neolítiques (5000 anys) trobades a Seró. Són les més altes i més ben decorades del continent indoeuropeu. Visita guiada. Estem preparant visites nocturnes per a dates concretes i també sobre demanda. Horari: Dissabtes, diumenges i festius a les 11, 12 i 13. En horari d’estiu, també els dissabtes a les 17 i a les 18.


Monestir de les Avellanes

Visita pels diferents espais del Monestir amb explicació dels usos que se’n feren pels monjos i les activitats actuals dels mateixos.


Castell i col•legiata de Mur

montsec_pam_51webwebEl Castell apareix documentat per primera vegada l’any 969, i sobreviu, amb orgull i esplèndid, davant la serra del Montsec. El 1920, va ser declarat Monument Historicoartístic d’Interès Nacional. La Col•legiata va ser el Monestir de Canonges Augustinians de Santa Maria de Mur. Va ser construït a la segona meitat del segle XI, pels comtes de Pallars Jussà, Ramon V i Valença. Fou consagrat l’any 1069 per Guillem Arnau, bisbe d’Urgell. El títol sencer del monestir era de Santa Maria, Sant Pere i Sant Esteve de Mur. Horari: Dissabtes a les 10:00h, 11:30h, 13:00h, 16:30h i 18:00h – Diumenges a les 10:00h, 11:30h i 13:00.


Castell de Montsonís

Una magnífica fortalesa que conserva tota l’esplendor i l’elegància dels temps passats, integrat a la part alta del petit i tranquil poble de Montsonís, envoltat de terres fèrtils i amb meravelloses vistes. Horari: Dissabtes a les 17:00h, 18:00h i 19:00h – Diumenges a les 11:00h, 12:00h i 13:00h.


Territori Neandertal

La Roca dels Bous és un jaciment neandertal en excavació que permet investigar com vivien aquests homínids fa 50.000 anys. El recorregut s’inicia a l’Espai Orígens a Camarasa i la visita finalitza a la zona d’excavació. Espai Orígens: És un centre dedicat a la divulgació del patrimoni natural i cultural del territori, és el lloc d’acollida de les activitats a la Roca dels Bous i al Parc Arqueològic. Horari d’estiu: Dimarts a diumenge 10-13h Divendres i dissabtes 10-13h i 17-20h – Horari d’hivern: Dimarts a divendres 10-13h i ponts festius de 10-13h i 16-19h.


Tartareu

Centre de Dinamització del Patrimoni Històric, Natural i Rural de Tartareu és un projecte de dinamització territorial que vol posar en valor i promoure el patrimoni arqueològic, paleontològic, arquitectònic i cultural del municipi de les Avellanes i Santa Linya. El Centre disposa de múltiples instruments de difusió (exposició fotogràfica permanent, audiovisuals, informació complementària…) que li permeten donar a conèixer el patrimoni natural i cultural de la comarca i, d’aquesta manera, fer que el visitant conegui les diferents opcions que té per conèixer el territori. Horari: Dissabtes, diumenges i festius de 11:00h a 13:00.


Castell d’Os de Balaguer

element_25708_Os de B_Castell d_os copia_webA la part alta d’un turó que domina la població d’Os de Balaguer s’alça el castell fortificat ”Os Malignum Castrum”. Formava part d’una línia defensiva conformada per nombrosos castells entre els quals hi havia: Àger, Albesa, Almenar, Alguerri, Alguaire, Castelló de Farfanya, Corbins, Llorenç, Santa Linya i el mateix Os de Balaguer. Visita guiada al castell de 1h de duració inclosa al paquet.

 


El Ressorgir de Tiurana

Visita guiada pel nou poble de Tiurana on descobrireu la història del passat i present de Tiurana. Podreu visitar el Museu dels Antics Oficis, l’Ermita de la Mare de Déu de Solés (s. XVI) patrona de Tiurana; els 2 símbols de la nova Tiurana (la font “sol aigua”de Christian Tobin i el Foc del Pelegrí),el rellotge Solar de Christian Tobin, els monuments que es van traslladar de l’antiga Tiurana, etc. A més a més, podreu gaudir d’un esmorzar i dinar al Restaurant Solés de Tiurana, on podreu degustar els plats típics de la zona així com la millor carn del país.


Museu de la Moto de Basella

Bassella 3 tuilleidaInaugurat l’any 2002, va ser al seu moment el primer museu del nostre país dedicat exclusivament al món de les dues rodes. Actualment, està reconegut entre els millors d’Europa i s’ha convertit en una parada obligatòria per a tots els amants del motor i per tots aquells que vulguin descobrir un espai singular, replet de cultura i història. 1000m2 d’exposició amb més de 200 motocicletes de totes les èpoques i especialitats.

 


Vol en avioneta (sortida opcional)

Per a descobrir des del cel i emocionar-vos, amb la bellesa d’aquests indrets tant singulars .Volareu sobre l’estany de Rialb i el seus voltants. 2 persones amb 30’ de vol cadascuna 60€ per persona. 4 persones amb 15’ de vol cadascuna 30€ per persona

 

 

 

 

 • Condicions Generals
 • Preus per persona en habitació doble o a casa completa segons indicacions.
 • Preus en temporada mitjana. Consulti altres temporades.
 • IVA inclòs.
preloader