• Balneari de Rocallaura
 • Celler Petit Duran
 • Golf Urgell
 • Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig
 • Església Parroquial de Bellpuig
 • Balneari de Rocallaura

Cultura, esport i relax a l’Urgell

Des de: 135,00 /persona IVA inclòs

Descobreix el renaixement italià, juga al golf i relaxat a un balneari.

El paquet inclou

 • 1 nit d’alotjament al Balneari de Rocallaura
 • Visita Església Parroquial de Bellpuig
 • Visita guiada al Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig
 • Joc lliure al Golf Urgell
 • Visita amb tast al molí d’oli Molí Duran i al celler Petit Duran
 • Dinar al Restaurant Golf Urgell
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats i condicions
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant sis mesos. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis.

Per habitacions triples i quàdruples demaneu informació.

 • Aquí pots escollir l'allotjament i comprar online

 

Hotel Balneari de Rocallaura

Balneari de RocallauraHotel amb encant a Lleida, un oasis de relax.

Un autèntic paradís totalment renovat al cor de la Ruta del Císter, a l’abric de la pau de Poblet, Santes Creus i Vallbona.

L’Hotel Balneari de Rocallaura és un oasi al mig de la natura, que combina el confort i les comoditats d’un hotel amb la relaxació que proporciona un balneari. És un lloc de contrastos, on conviuen allò tradicional amb allò modern, el descans amb l’activitat, el passat amb el present… Situat en la província de Lleida, es tracta d’un històric establiment amb un encant especial i amb 100 anys d’història.

L’Hotel Balneari de Rocallaura està situat al peu de la Serralada del Tallat, amb espectaculars vistes  de la Serralada de Prades i a tant sol 6 Km del Monestir de Santa Maria de Vallbona de les Monges, que forma part de la Ruta del Cister conjuntament amb el Monestir de Poblet i el de  Santes Creus.

La inauguració del establiment va ser  l’any 2009 sobre la base de l’antic edifici construït al 1908.

Paquet especial per a grups

Molí Duran

Molí DuranAllotjament rural de lloguer sencer.

La casa està envoltada de vinyes, disposa:

 • tres habitacions dobles
 • un gran jardí
 • piscina i barbacoa
Consulti preus per a grups: 973 438 232 | info@lleidaitu.com

Església Parroquial de Bellpuig

Església Parroquial de BellpuigDescobreix el renaixement italià que guarda l’església parroquial de Bellpuig

En un lateral de l’església Sant Nicolau es troba aquest meravellós sepulcre, de qui va ser virrei de Nàpols, Ramon Folch de Cardona-Anglesola. construït vers el 1525 per Giovanni da Nola, es tracta d’una peça única construïda a Itàlia en ple període del renaixement, en marbre de Carrara i reconeguda com a monument nacional l’any 1925.

Fou transportat, desmuntat per peces, per mar i terra, des d’Itàlia fins el convent de Sant Bartomeu, on hi va romandre fins el 1841 quan va ser traslladat a l’església parroquial.

Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig

Convent de Sant Bartomeu de BellpuigDeclarat monument historicoartístic de caràcter nacional per la Generalitat l’any 1984, fou fet construir per Ramon Folch de Cardona-Anglesola, llavors virrei de Sicília, gràcies a una butlla del Papa Juli II, a partir de 1507.

Es tracta d’un edifici de planta rectangular organitzat a l’entorn de dos claustres centrals. El més destacat es distribueix en un pati amb una cisterna que presenta una galeria baixa amb quatre arcs apuntats per banda, amb volta de creueria que descansa sobre contraforts que donen al pati. Dels contraforts broten pinacles eriçats de frondes, coronats amb floró, que defineixen el nivell de la segona galeria. Aquest és l’element més notable i gairebé sense precedents a Catalunya, una obra dels mestres Antoni Queralt i Joan Llopis, valencià i català respectivament, entre els anys 1510 i 1535. Les columnes helicoïdals continuen el moviment pels arcs, i els capitells, tots diferents, són esculpits amb motius vegetals, animals i figures humanes.

Golf Urgell

Golf UrgellGaudiu d’una tarda de lleure i esport al camp de Golf Pich & Putt Bellpuig, amb possibilitat de joc lliure o bé amb classes amb professor.

Les instal·lacions comprenen camp de pràctiques, putting green, zona d’aproach, zona de búnquer, botiga de golf, escola de golf i cafeteria.

Situat a la carretera d’Ivars el P&P Urgell disposa de 18 forats per la pràctica del Pitch&Putt. Disposa d’un generós i ampli camp de pràctiques, un búnquer per practicar les sortides des de la sorra i un putting green.

Visita molí d’oli i celler  Molí Duran

Celler Petit DuranOlis Duran és una empresa familiar dedicada a la producció d’oli d’oliva verge extra de màxima qualitat. Tot començà l’any 1895 i des d’aleshores que s’ha treballat amb el mètode de producció basat en la molturació per pedres en fred, sense cap tipus d’additiu i utilitzant la pressió sobre columnes d’esportins. La nostra tradició ens ha impulsat a mantenir els sistemes tradicionals però al mateix temps ens intentem adaptar a les millores que els nous coneixements ens poden aportar.

Celler de tradició centenària, han reiniciat la elaboració i criança de vins de qualitat l’any 2011, amb la denominació d’origen Costers del Segre i l’elaboració ecològica de tota la producció. Les vinyes pròpies estan situades en terrenys calcaris argilosos, a més de 400 metres sobre el nivell del mar, amb un contrast tèrmic dia-nit que garanteix una maduració tardana i òptima aportant tanins de gran intensitat colorant.

 • Condicions Generals
 • Preus per persona en habitació doble o a casa completa segons indicacions.
 • Preus en temporada mitjana. Consulti altres temporades.
 • IVA inclòs.
preloader