Sant Boi i la figura de Rafael de Casanova l’any 1714

Des de: 49,00 /persona IVA inclòs

Vine a fer un recorregut per la història d’aquest municipi, des de l’època dels ibers fins a l’època moderna. A Sant Boi hi va viure, els seus darrers anys, Rafael de Casanova, Conseller en Cap de Barcelona l´any 1714.

Visita històrica i cultural de Sant Boi.

El paquet inclou:

 • Visita al Museu de Sant Boi a Can Barraquer, les Termes Romanes i la Torre Benviure.
 • Visita a l´Església de Sant Baldiri on està enterrat Rafael de Casanova.
 • Dinar en un restaurant de cuina tradicional.
 • Dossier d’informació turística i històrica del territori i mapa oficial.
 • Assegurança bàsica d'assistència en viatge.

Com a regal especial:

 • Regal Especial Ruta 1714:  Entrada a la Cripta de l’Església de la Colònia Güell, a Santa Coloma de Cervelló.

Tots els desplaçaments es faran amb els mitjans propis del client. L´estació del tren dels FGC es troba a pocs metres del centre històric de Sant Boi

Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats i condicions
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant sis mesos. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis.

Per habitacions triples i quàdruples demaneu informació.

 • Aquí pots escollir l'allotjament i comprar online

 

Preu inclòs en el paquet turístic

Museu de Sant Boi de Llobregat

Museu_de_Sant_Boi_de_Llobregat_2Situat a Can Barraquer, una casa pairal del segle XVII, que va ser la casa familiar on Rafael de Casanova va viure els darrers anys de la seva vida.

 

 


 

El Museu de Sant Boi presenta dues exposicions permanents:

Sant_BoiSant Boi: temps i espai, on a través d’excavacions arqueològiques es mostra la història del municipi i situa el visitant en un viatge en el temps.

 

 


 

Rafel_de_Casanova_i_el_seu_temps_4 Rafael de Casanova i el seu temps: se centra en la figura del Conseller en Cap de Barcelona i fa una recreació interactiva de la defensa de Barcelona des de les seves muralles

 

 


 

El Museu presenta també una exposició itinerant (fins el mes d’octubre) del segle XVIII:

ant_Boi_al_segle_XVIII_5Sant Boi al segle XVIII: és un recull de tot allò que va passar en aquest municipi durant la Guerra de Successió. La visita al Museu no és guiada sinó interactiva. Té una durada d’1 hora.

Accessible per a minusvàlids.
Horari: Dissabte d’11.00 a 14.00 i de 17:00 a 20:00. Diumenge d’11:00 a 14:00
Cal consultar els horaris de les visites guiades.


Termes Romanes

Termes_Romanes_sant_boi_6Són els banys privats d’una vil·la romana de finals del segle II més ben conservats de Catalunya. El fet que durant el segle XVII s’hi construís una casa al damunt,  és el motiu de la seva òptima conservació. Van ser inaugurades l´any 1998 amb el seu aspecte actual.

Horari: Dissabte d’11.00 a 14.00 i de 17:00 a 20:00.
Diumenge d’11:00 a 14:00


Església de Sant Baldiri

Esglesia_de_Sant_Baldiri_7Antiga Capella romànica on encara s´hi pot veure un dels seus murs originals passejant per el carrer de la Pau. Va ser enderrocada i durant el segle XVIII es va construir l’actual Església de Sant Baldiri, d’estil barroc. A dins s´hi troba la capella de la Pietat, on hi ha enterrat Rafael de Casanova.


 

Torre Benviure

Torre_Benviure_8És una torre de defensa del segle X, construïda al damunt d’un antic poblat ibèric. Situada en un emplaçament de gran importància estratègica, ja que es pot veure la Serralada Prelitoral i fins el Delta del Llobregat. Forma part de l’anomenat Camí Ral. Posteriorment va ser residencia del senyor feudal de Benviure. Durant la Guerra de Successió va pertànyer a una família austriacista, tot i que mai hi van viure. El primer diumenge de cada mes s’hi fan representacions on s’explica la història de la Torre a través del seu vigilant, Roc Benviure, narrador i protagonista de la història.


No inclosos en el preu del paquet però recomanem les visites

Colònia Güell

Colonia_Guell_9Situada a 3,5 km de Sant Boi, aquesta Colònia fou creada l´any 1890 per l’empresari Eusebi Güell, en voler traslladar la indústria tèxtil que tenia a Barcelona. Cases d’obrers al voltant de la fàbrica -però amb millores socials respecte a la resta de colònies-, equipaments culturals com ara l´Ateneu Unió i el seu Teatre, introduint el corrent modernista. Hi van treballar nombrosos arquitectes, i l´any 1898 li van encarregar l’església a Antoni Gaudí. El projecte no va ser acabat i només es va construir la nau inferior, anomenada actualment Cripta. Tot i estar inacabada suposa un punt culminant en l´obra de Gaudí.

 

 

 

 • Condicions Generals
 • Preus per persona en habitació doble o a casa completa segons indicacions (si hi ha allotjament)
 • Preus en temporada mitjana. Consulti altres temporades.
 • IVA inclòs.
preloader