Cervera, Historia i Llegenda d´una Ciutat

58,00

Cervera, una vila convertida en ciutat l’any 1701 pel rei Felip V. Acabada la guerra de Successió es va començar a construir la Universitat per excel·lència de tota Catalunya ja que les altres set escoles superiors s’havien suprimit. L’invitem a conèixer aquesta obra arquitectònica, la seva història, la seva ciutat i tot el que l’envolta.

Visita històrica i cultural de Cervera

El paquet inclou:

  • Visita guiada: entre història i llegenda, Cervera1714.
  • Dinar en un Restaurant de cuina tradicional
  • Dossier d´informació turística e històrica del territori i mapa oficial
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.

Preu del paquet: 58€ p/ persona sent un mínim de 4 visitants

Com a regal especial (Regal Especial Ruta 1714):

  • Visita al Museu Cat amb projecció de l´audiovisual “El neixement de la Generalitat”

Tots els desplaçaments es faran amb medis propis del client

Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant sis mesos. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis.
 

Preu inclòs en el paquet turístic

Visita cultural i Històrica de Cervera

Visita cultural_i_Historica_de_Cervera_3El Mirador de la Pèrgola es el punt d´inici de la visita, ens ofereix una vista panoràmica de Cervera i de la seva muralla. Tor seguit es visita la Universitat de Cervera , una de les obres d´arquitectura civil catalana més grans de tot el segle XVIII. La seva capella o paranimf separa els dos dels tres patis que distribueixen tot l´edifici. La visita continua per el carrer Major, on es poden trobar edificis singulars que, sens dubte han tingut un passat esplendorós, cases senyorials com Cal Sabater o del marqués de Campmany. Seguidament s´arribarà la Paeria o Ajuntament de la Plaça Major, i es finalitza la ruta guiada al Museu Comarcal de Cervera, on es projecte un curtmetratge del 1714.

Té un durada de dues hores.
Consultar horaris de les visites a l´hora de reservar.


Visita al CAT (Centre d´Acollida Turística)

Visita_al_CAP_4Durant la visita es projectarà un audiovisual sobre el naixement de la Generalitat

 
 
 
 


 Visita al Campanar de Cervera

Campanar_de_Cervera_5Ubicat a l’Església gòtica de Santa Maria del Coll de les Sabines. Sis campanes formen el conjunt de sons que molt sovint s´escolten. Fa més de vint anys que l´escola de Campaners ha aconseguit que persones de totes les edats vulguin tocar les campanes per qualsevol esdeveniment.

 

No inclosos en el preu del paquet però recomanem les visites

Visites Teatralitzades a la Universitat

Teatralitzades_a_la_Universitat_6Un cop al mes el Centre d´Acollida Turistica juntament amb la Paeria organitzen aquestes visites a l´edifici de la Universitat. Estan representades per un grup de teatre, que converteixen al públic en estudiants. Se’ls hi explica la construcció del edifici, la vida universitària de l´epoca així com els posteriors usos de la Universitat.

La visita te una durada de una hora.
Consultar dies del espectacle.


Visita Església Sant Pere el Gros

Esglesia_Sant_Pere_el_Gros_7Situada a les afores de Cervera, l’Església romànica de Sant Pere el Gros, es un dels exemplars mes monumentals de les esglésies medievals catalanes de planta circular.

 
 
 


Torre de la Manresana (Prats de Rei)

Manresana_8A 29 km de Cervera us proposem fer una parada a Prats de Rei, on la Torre Manresana va ser l’observatori estratègic de l´exercit austriacista. La batalla de Prats de Rei va ser una de les més importants de la Guerra de Successió ja que hi eren presents els comandaments principals dels dos bàndols. L´espectacular panoràmica que es divisa des de dalt de la Torre es un clar testimoni de la importància que va adquirir l´edifici durant el segle XIX.

 

  • Condicions Generals
  • Preus per persona en habitació doble o a casa completa segons indicacions (si hi ha allotjament)
  • Preus en temporada mitjana. Consulti altres temporades.
  • IVA inclòs.
preloader