Villas históricas de la Segarra

Des de: 110,00 /persona IVA inclòs

Fin de semana para conocer la historia de la Segarra, la ciudad romana de Iesso (Guissona) que data del siglo II A.C., el románico y vestigios medievales de Torà (S X y XI), la Vila cerrada de Montfalcó (SS. XVII y XVIII) y la barroca Universidad de Cervera del siglo XVIII.

El paquete incluye

 • 1 noche en el alojamiento Les Salades en una habitación doble con desayuno.
 • Visita guiada a las ruinas de la antigua ciudad romana de Iesso (Guissona).
 • Visita guiada a la localidad de Guissona.
 • Visita guiada por Cervera: Mirador, Universidad, Calle Mayor, Callejuela de las brujas, Plaza Mayor y Paeria exterior e iglesia de Santa Maria.
 • Cena en el restaurante.
 • Seguro de viaje.
 • Información turística de la ruta.

 Visitas opcionales

 • Visita a tu aire a la Vila Closa de Montfalcó Murallat, la aldea de Torá y la torre de Vallferosa.
Clica aquí para ver detalles de alojamiento, actividades y condiciones
Si compras esta experiencia, recibirás un cupón para poder disfrutarla cuando quieras durante seis meses. También te podemos enviar un cheque regalo a nombre de la persona que nos indiques.

Para habitaciones triples y cuádruples pedir información.

 • Aquí puedes escoger el alojamiento y comprar online

 

Les Salades

Casa ubicada a Florejacs de disseny modern i acollidor, en un lloc privilegiat de trobada i descans. Disposa de jacuzzi, gimnàs, jardí de reflexologia podal, una zona de plantes i una zona de jocs infantils.

Iesso (Guissona romana)

Ens apropem a la Guissona romana, retrocedirem més de dos mil anys, quan els romans van arribar i van fundar l’antiga Iesso. La muralla, l’entrada, les cases i les termes ens serviran per conèixer l’esplendor romana de la vila i ens oferiran l’única possibilitat de passejar-nos pels seus carrers. Visita guiada de 1 hora inclosa al paquet. Adreça: c) del Tint, 2 – 25210 Guissona (Lleida). *Tel: 973 551 294 – museu@guissona.cat


 Vila de Guissona

Coneixerem el nucli històric de Guissona, des de les fonts i els safarejos, fins la Col•legiata de Santa Maria, tot passejant pels seus carrers, carrerons i l’excel•lent plaça major porticada per donar-nos una fantàstica mostra del passat medieval i modern de Guissona. Un tomb per més de mil anys d’història. Visita guiada de 1 hora inclosa al paquet. Adreça: c) del Tint, 2 – 25210 Guissona (Lleida). Tel: 973 551 294 – museu@guissona.cat


 Vila Cerrada de Montfalcó Murallat (opcional)

montfalco13_web

És una de les joies arquitectòniques de les Terres de Lleida ja que es tracta d’un petit poble d’època medieval (s. XI) bastit sobre un turó i que ocupava una posició estratègica per a la vigilància i la defensa en època de reconquesta cristiana. Va esdevenir escenari de diverses conteses bèl•liques. Durant la Guerra Civil catalana (1462-1472) s’hi van aplegar forces a favor del rei Joan I i a la guerra dels Segadors (1640-1652) va ser aprofitat com a lloc de refugi de les forces catalanes i franceses. L’accés a l’interior del conjunt monumental té lloc per una única entrada. Les cases s’organitzen al voltant d’una petita plaça i dels carrerons que hi conflueixen amb estructura radial.


 Vila de Torà (opcional)

Municipi emplaçat a la vall del Llobregós, a la confluència amb la riera de Llanera, al límit amb el Solsonès i l’Anoia, on podreu trobar molts indrets d’interès medieval de gran bellesa visual.


 Torre de Vallferosa (opcional)

vallferosa_web

Única, en moltes de les seves característiques, està considerada l’obra mestra de l’arquitectura militar europea del segle X. La torre va evolucionar a residencia senyorial. L’edificació, avui desapareguda tenia uns 11 metres d’alçada, i segurament es va tornar a utilitzar com a unió interna a la torre, el que avui és l’esvoranc prop de l’entrada i que està a l’alçada de l’entrada de la primitiva Torre del segle X. Tot el conjunt formava el Castell de Vallferosa.

 


 Visita guiada a Cervera

uni cervera_web

El Mirador de la Pèrgola és el punt d´inici de la visita, ens ofereix una vista panoràmica de Cervera i de la seva muralla. Tor seguit es visita la Universitat de Cervera , una de les obres d´arquitectura civil catalana més grans de tot el segle XVIII. La seva capella o paranimf separa els dos dels tres patis que distribueixen tot l´edifici. La visita continua per el carrer Major, on es poden trobar edificis singulars que, sens dubte han tingut un passat esplendorós, cases senyorials com Cal Sabater o del marqués de Campmany. Es passarà pel Carrer de les Bruixes i seguidament s´arribarà la Paeria o Ajuntament de la Plaça Major. Es visitarà també l’exterior de l’església de Santa Maria. Adreça: Av. Francesc Macià, 78 – 25200 Cervera (davant comissaria mossos esquadra). Tel: 973 534 442.

 

 

 • Condiciones Generales
 • Precios por persona en habitación doble o en casa completa según indicaciones.
 • Precios en temporada media. Consulte otras temporadas.
 • IVA incluído
preloader